Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Η Evolution Consulting ιδρύθηκε το 2002 ως εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.
Στην πορεία προσθέτουμε συνεχώς υπηρεσίες και προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητα για τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους.

Η ιστορία μας

Ιδρυθήκαμε το 2002 ως μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις όλων των ειδών, με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούμε νέες υπηρεσίες και προϊόντα για επιχειρήσεις και όχι μόνο:

  • 2002 – Ίδρυση Evolution Consulting
  • 2006 – Έναρξη παροχής λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών
  • 2010 – Δημιουργία LearningEvolution.gr (από τις πρώτες πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα)
  • 2020 – Δημιουργία VRevolution.gr, η πρώτη επιχείρηση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών εικονικής πραγματικότητας σε σχολεία και όχι μόνο.

Λατρεύουμε να μαθαίνουμε

Λατρεύουμε να μαθαίνουμε με όλους τους τρόπους… Η εκπαίδευση είναι το πάθος μας, όπως και ο κόσμος των επιχειρήσεων, για αυτό δημιουργούμε συνεχώς σεμινάρια (elearning, webinars, face2face, ebooks, κτλ) με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Κάθε σεμινάριο μας έχει διττό στόχο, να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και να αποτελεί μια εμπειρία για τον συμμετέχοντα. Έχουμε δημιουργήσει από το 2010 μια από τις πρώτες πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέσω της οποίας έχουμε φιλοξενήσει δεκάδες σεμινάρια και webinars, που έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες κόσμου. Βρείτε και εσείς το σεμινάριο που σας ταιριάζει, κάνοντας κλικ στο κουμπί που ακολουθεί.